Problem

Kako se trenutno nalazimo u periodu pandemije, teško je ne osjećati njene posljedice, a jedna od njih je zatvorenost - bilo fizička ili psihička. To nije nešto na šta smo se navikli, te smo se skoro svi našli u situaciji u kojoj imamo mnogo više slobodnog vremena nego inače. Pod pritiskom svih dešavanja, teško je ne razmišljati o negativnim ishodima situacije, pa nam treba nešto što će nam pomoći da je sagledamo iz boljeg ugla.

Ideja/Rješenje

SKAMT nudi raspored privlačan i prilagođen različitim uzrastima, koji će pomoći da vrijeme provedeno u zatvorenom prođe u lijepim trenucima, te da se, iako smo zatvoreni, ne osjećamo tako. Naša ideja bi mogla biti uspješna zato što se razlikuje od ostalih, na način da objedinjuje sve aktivnosti, potrebe i želje na jednom mjestu. Nadamo se će ljudi biti ispunjeni pozitivnom energijom, da će svoje slobodno vrijeme provoditi na kvalitetan način i da će biti zadovoljni, jer lijepa zemlja je zemlja ispunjena sretnim ljudima!

Resursi

Naša aplikacija objedinjuje ljudske resurse, koji podrazumijevaju koordinatore (psihologe, trenere, edukatore, instruktore), tehničke resurse u vidu tima programera, koji će raditi na razvoju aplikacije i finansijske resurse, koji su nam potrebni za održavanje, unaprjeđenje i reklamiranje aplikacije.

Ciljne skupine

SKAMT nudi programe prilagođene svim dobnim skupinama; od djetinjstva, pa sve do starosti.

Partneri

Naši partneri bi bili: pedagozi, psihoterapeuti, sportski treneri, edukatori, osobe za rad s djecom, tim IT stručnjaka, organizacije za obostrano reklamiranje.

Finansijski okvir

Cijena implementacije je od 5000KM do 8000KM. Najveći dio novca bi se potrošio na izradu aplikacije, dok bi se ostatak utrošio na isplatu koordinatora. Cijena varira zbog traženosti i kvalitete tima programera, koji će izraditi aplikaciju. Dobijene prihode bismo iskoristili za finansiranje održavanja i unaprjeđenja aplikacije, isplatu koordinatora, kao i u vlastitu korist.


Novosti

Korisnik nije unio novosti.