Problem

Na roditelje koji nemaju mogućnost da rade od kuće stavljen je teret brige kuda sa djecom kada vrtići i škole ne rade. Mlađa djeca su izolovana i nemaju kontakt sa vršnjacima. Nisu svjesni šta se dešava, uplašeni su i zbunjeni.

Ideja/Rješenje

Moja ideja je online vrtić gdje bi za djecu bile organizovane radionice koje bi aktivno pratili iz svojih domova. Radionice bi se održavale preko interaktivnih platformi, tako da bi imali audio i video komunikaciju sa vaspitačima i ostalim učenicima. Dakle imali bi organizovane časove koji bi podsticali njihovu kreativnost, časove stranog jezika, matematike i maternjeg jezika. Takođe akcenat bi bio stavljen i na igre i njihovo međusobno druženje tako da bi najmlađoj populaciji uljepšali ove teške dane.

Resursi

Potreban je sajt, zakupljivanje hosting servera i vaspitači. Naravno potrebno je obezbjediti i props, pozadine, table i markere za vaspitače. Obzirom da bismo naplaćivali usluge škole, plate vaspitača bi bile pokrivene.

Ciljne skupine

Djeca uzrasta od 3 do 10 godina.

Partneri

It kompanije i obrazovne institucije.

Finansijski okvir

Potrebno je napraviti sajt koji kosta oko 4000KM i zakupiti hosting servere (od 50KM mjesecno pa na više). Props za vaspitače košta oko 60-100KM po vaspitaču.


Novosti

Korisnik nije unio novosti.